Førstehold

Udmelding omkring tilskuere til EfB-Horsens

Regeringen har tirsdag meldt ud, at resten af 3F Superliga kan afvikles med flere end 500 mennesker på stadion, men dette bliver desværre ikke tilfældet på Blue Water Arena fredag aften.

Når Esbjerg fB fredag aften løber ind på Blue Water Arena til 3F Superliga-kampen mod AC Horsens, er der fra regeringens side åbnet op for, at flere end de tidligere 500 mennesker kan være på stadion.
Det bliver dog desværre ikke tilfældet i Esbjerg, da det ikke er muligt at klargøre det sikkerhedsmæssige praktik omkring kampen med så kort varsel, lyder det fra EfB’s adm. direktør, Brian Knudsen.
– Vi er glade for, at der nu bliver åbnet mere op, men vi kan desværre ikke imødekomme de sikkerhedsmæssige retningslinjer og nå at udarbejde sikkerheds- og beredskabsplaner med så kort varsel, da vi også har afholdt pokalfinalen siden regeringens melding. Derfor bliver sæsonens sidste hjemmekamp i morgen aften desværre med maksimalt 500 mennesker på stadion. Vi ser i stedet frem til, at vi til næste sæson forhåbentligt kan byde flere velkommen på Blue Water Arena, siger han.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo