Førstehold

Udmelding omkring tilskuere til EfB-Randers

Esbjerg fB spiller fredag kl. 19.00 hjemme på Blue Water Arena mod Randers FC i 3F Superligaen. Regeringen har i den forbindelse åbnet op for, at i alt 500 mennesker må være tilstede, og det efterlader EfB i en bizar situation.

Når Esbjerg fB fredag aften løber ind på Blue Water Arena til 3F Superliga-kampen mod Randers FC, så er der fra regeringens side åbnet op for, at i alt 500 mennesker må indfinde sig på stadion.
Inkluderet i tallet er spillere, trænere, ledere, TV-produktionsfolk, journalister og andre med arbejdsopgaver. Det betyder, at i alt må omkring 400 tilskuere overvære kampen fra tribunerne.
Brian Knudsen, adm. direktør i EfB, fortæller om den prekære situation:
– Først og fremmest er vi glade for, at der nu må komme tilskuere på Blue Water Arena igen, da det er endnu et skridt i den rigtige retning for samfundet, men når det så er sagt, så efterlader det os i en svær situation, fordi der er sat så lav en begrænsning på. Vi har et stort, lækkert stadion, hvor vi uden problemer kan byde flere tusinde fans og samarbejdspartnere til fodbold på forsvarlig vis og overholde alle krav som i resten af samfundet. Vi kan dog ikke gøre andet end at arbejde ud fra de retningslinjer, vi har fået stukket i hånden af sundhedsmyndighederne.
– Nu har vi en stor opgave foran os i forhold til at finde ud af, hvem der kan komme på stadion fredag. Vi ønsker på ingen måde at være selektive omkring, hvordan vi inviterer til fodbold, men vi er tvunget til at vælge mellem mange, tusinde fodboldinteresserede i Esbjerg nu. I den forbindelse vælger vi at tilgodese vores loyale abonnementskortholdere og samarbejdspartnere så godt som muligt i en slags dele-ordning velvidende, at vi kommer til at skuffe mange, hvilket vi er kede af og forhåbentligt snart slipper for igen.
Begge parter vil få særskilt information tilsendt hurtigst muligt.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo