Førstehold

Udmelding omkring tilskuersituationen

I forlængelse af regeringens pressemøde fredag kigger Esbjerg fB nu frem mod to hjemmekampe med maksimalt 500 mennesker på Blue Water Arena. EfB har valgt at tilgodese sponsorer til kampen fredag.

Esbjerg fB kan på baggrund af statsminister Mette Frederiksens pressemøde om Covid-19-pandemien før weekenden se frem til to hjemmekampe på Blue Water Arena mod henholdsvis FC Helsingør og Viborg FF med et maksimum på 500 mennesker til hvert opgør. Restriktionerne gælder frem til søndag d. 4. oktober.
Inkluderet i tallet er spillere, trænere, ledere, TV-produktionsfolk, journalister og andre med arbejdsopgaver. Det betyder, at i alt må omkring 350-400 tilskuere overvære kampen fra tribunerne.
Til EfB’s kommende hjemmekamp er prioriteringen sponsorer.
Adm. direktør Brian Bo Knudsen er ærgerlig over situationen:
– Vi er naturligvis kede af, at vi ikke kan åbne dørene og tilgodese de mange esbjergensere, der vil ind og se fodbold på Blue Water Arena til de to kommende hjemmekampe mod Helsingør og Viborg. Onsdag aften mod HB Køge mærkede vi en fornem opbakning fra lægterne, og alle sikkerhedsforanstaltninger blev overholdt på flotteste vis. På trods af det kan vi ikke gøre andet end at arbejde ud fra de retningslinjer, vi har fået stukket i hånden af sundhedsmyndighederne.
– Arbejdet med at klarlægge, hvordan vi håndterer denne udfordring, er i fuld gang, og den er desværre ikke er ny for os. Vi ønsker på ingen måde at være selektive omkring, hvordan vi inviterer til fodbold, men vi er tvunget til at vælge mellem mange fodboldinteresserede i Esbjerg nu, og i den forbindelse har vi til fredagens kamp mod Helsingør valgt at prioritere vores sponsorer.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo