Førstehold

Unge fodboldspillere valfarter til Esbjerg

Kampprogrammet for IberCup er nu klar, og der er mange spændende kampe at se frem til. Turneringen sparkes i gang tirsdag morgen, og alle kampene er samlet ved Veldtofte Idrætspark, så der bliver masser af liv og stemning i Esbjerg og omegn.

I de kommende dage vil det summe af liv omkring Esbjerg, når der i løbet af søndag og mandag vil strømme unge fodboldspillere til fra hele verden. Klubber fra USA i vest og Japan i øst har fløjet flere tusinde kilometer for at gæste byen ved turneringen.
Turneringen sparkes i gang tirsdag morgen, og det engelske storhold, Liverpool FC, spiller deres første kamp tirsdag kl. 11.10, når deres årgang 2002 møder svenske Linhamn Bunkeflo. For lokalt interesserede fans vil der blandt andet være mulighed for at se frem til EfB mod Next Gen fra USA onsdag den 2. august kl. 8.50 og EfB mod engelske Reading FC i årgang 2006 torsdag den 3. august kl. 10.00. Du kan se hele kampprogrammet via dette link. 
– 2016 var det første år, hvor EfB var vært for IberCup, og nu fortsætter vi i 2017. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan gøre det til Nordeuropas bedst organiserede stævne. Med de hold der kommer, kan vi gøre det til noget helt unikt, siger Torben Egelund, der forventer omkring 2.500 deltagere ved sommerens turnering.
Er du interesseret i at få en ekstra oplevelse ud af de mange internationale besøg i de kommende dage, har du desuden mulighed for at blive værtsfamilie for to japanske fodbolddrenge. Som værtsfamilie skal du sørge for transport til og fra kampbanerne i Veldtofte og sørge for senge og sengetøj til drengene. Drengene spiser mange af deres måltider sammen med deres hold under stævnet, men der kan være mulighed for, at de også må spise hos jer undervejs. Ungdomsspillerne lander i Esbjerg mandag den 31. juli og tager fra Esbjerg en uge efter. Er du interesseret bedes du kontakte Erik Skau Madsen på tlf. 40 27 35 52 eller Torben Egelund på tlf. 21 75 38 07.
Af Rasmus R. Nejstgaard

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo