Reservehold

Ungt EfB-hold slår Horsens i Future Cup

En god holdpræstation rakte for Esbjerg fB mandag, da holdet på mål af Marcus Hansen og Oscar Obel-Hall slog AC Horsens med 2-1.

Esbjerg fB spillede mandag eftermiddag hjemme på Blue Water Arena i Future Cup mod AC Horsens, hvor det lykkedes at hente en fin 2-1-sejr. Marcus Hansen scorede på straffespark i første halvleg, inden indskiftede Oscar Obel-Hall afgjorde kampen i anden halvleg.

Hjemmeholdet kom godt fra land med angrebsivrigt spil og en frem-over-stepperne-tilgang.

Det gav optræk til et par gode situationer inden for de første minutter, hvor særligt kanterne i form af Elias Andersen og Steven Simpson var gode til at blive iscenesat.

Angrebskollega Marcus Hansen faldt også i øjnene i indledningen, og efter knap 10 minutters spil blev han nedlagt i feltet, da han havde taget et godt løb ind.

Dommeren pegede resolut på straffesparkspletten, og Hansen gjorde tilløb til at eksekvere.

Det gjorde han fint, og EfB kunne bringe sig tidligt foran med 1-0.

Østjyderne arbejdede sig dog tilbage i kampen, og fik et mindre overtag.

Det gav pote efter 20 minutters spil, da det lykkedes at udligne til 1-1.

En Horsens-spiller kom til indlæg, og bolden fik lov at gå i feltet, hvor en modstander flot sendte den ind bag Emil Jørgensen i målet med en fiks hælafslutning.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, selvom begge hold forsøgte at spille frem i banen ved bolderobringer.

Pausen blev for EfB’s vedkommende brugt på at foretage en enkelt ændring, da Oscar Obel-Hall blev sendt på banen fra anden halvlegs start.

Den unge new zealænder kvitterede for tilliden med det samme, for efter blot tre minutters spil dukkede han op og scorede til 2-1.

Angriberen var med i et godt pres, som tvang Horsens-forsvaret til en for kort tilbagelægning.

Obel-Hall fulgte bolden op, og formåede til sidst at tackle den fra målmanden og i nettet.

Dernæst fulgte godt EfB-spil.

Flere U17- og U19-spillere blev ligeledes sendt i aktion i løbet af anden halvleg.

Særligt de tre yngste i form af Julius Lucena, Emil Larsen og Aksel Lund gjorde en god figur, og spillede med masser af selvtillid, når EfB havde bolden.

Sejren blev kørt sikkert i hus, og EfB vandt dermed fortjent med 2-1.

Esbjerg fB – AC Horsens 2-1 (1-1)

9′ 1-0 Marcus Hansen
20′ 1-1
48′ 2-1 Oscar Obel-Hall

Marcus Hansen

45′ Oscar Obel-Hall (Steven Simpson)
60′ Emil Larsen (Emel Omerovic)
60′ Mads Svane (Malthe Bøndergaard)
60′ Aksel Lund (Marcus Hansen)
60′ Julius Lucena (Elias Andersen)