Reservehold

Ungt EfB-hold vinder over AGF

Esbjerg fB hentede tre point mandag i Future Cup, da Andriy Novikov med to mål og en god holdpræstation sikrede en 2-1-sejr over AGF.

Et ungt Esbjerg fB-mandskab kom mandag eftermiddag godt fra land i den nye Future Cup, da holdet hjemme på Blue Water Arena mandag eftermiddag vandt med 2-1. Andriy Novikov scorede begge mål.

Under ledelse af individuel træner Jesper Lange, U19-cheftræner Jerry Lucena og målmandstræner Frode Birkeland åbnede EfB kampen rigtig godt.

De 11 startende EfB’ere bestod af et mix af erfarne spillere fra førsteholdstruppen og en række talenter fra akademiet.

Helt fremme var ukrainske Andriy Novikov placeret, og han var på pletten efter få minutter.

Ukraineren sparkede sikkert bolden i kassen efter en flot assist af Nikolaj Lund.

EfB kom i det hele taget rigtig godt ud til kampen, og formåede at arbejde hårdt i presspillet og stresse AGF.

Aarhusianerne havde det svært med de livlige EfB’ere, der særligt var angribende over kanterne.

På trods af flere gode muligheder blev der ikke scoret yderligere inden pausen.

Fra anden halvlegs start var der foretaget et par ændringer, men det gik ikke udover EfB’s lyst at spille og kæmpe.

Der blev gået til den i nærkampene, og holdet formåede at holde gæsterne fra de helt store chancer takket været hårdhed i duellerne.

Det gik ikke udover spillet den anden vej, og EfB kunne derfor bringe sig foran med 2-0 efter en lille.

Endnu engang var det Novikov, der var på plads.

Angriberen var over en høj returbold i feltet, og tæt under mål lagde han bolden op til sig selv, og saksesparkede i nettet.

Kampen fortsatte i et fint tempo med EfB som det dominerende hold på chanceskabningen.

Ikke desto mindre lykkedes det AGF at reducere til 1-2 med godt 10 minutter igen.

EfB blev fanget i en omstilling, hvorefter bolden blev sendt ind i feltet.

Her dukkede en modstander op, og fik prikket den forbi Jesper Sørensen.

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, som endte med en fortjent 2-1-sejr til EfB baseret på en rigtig god holdpræstation.

Esbjerg fB – AGF 2-1 (1-0)

6′ 1-0 Andriy Novikov
55′ 1-0 Andriy Novikov
78′ 2-1

Andriy Novikov

46′ Nicolai Blicher (Zamir Aliji)
46′ Malthe Kristensen (Foster Gyamfi)
62′ Gustav Jensen (Nikolaj Lund)
62′ Ebbe Jørgensen (Phun Mang)
62′ Oscar Obel-Hall (Bendix Bennetzen)
77′ Damian van der Vaart (Bardhec Bytyqi)
77′ Nikolai Hillerup (Con Ouzounidis)
77′ Oliver Andreasen (Andriy Novikov)