Vejles reserver var skarpere end EfB

Esbjerg fB’s reserver overvandt et hurtigt indkasseret mål, og vendte 0-1 til 2-1 i første halvleg, men Vejle Boldklub kom tilbage efter pausen og vandt med 3-2. Emmanuel Oti Essigba og Klaus Moesgaard scorede for EfB.

Tirsdag eftermiddag tog Esbjerg fB imod Vejle Boldklub i reserveholdsturneringen på hybridbanen på Gl. Vardevej i et målrigt opgør, der endte med et blåhvidt nederlag på 2-3 trods en føring på 2-1 ved pausen.
Vejle kom bedst ind til kampen, og allerede efter seks minutters spil kom de rødblusede fra Nørreskoven foran med 1-0 efter en omstilling, hvor EfB-holdet blev fanget langt oppe i banen.
EfB brugte de efterfølgende minutter på at spille sig ind i opgøret, og efter et kvarters spil lykkedes det Emmanuel Oti Essigba, der leverede en god indsats i kampen, at udligne til 1-1. Fra kanten af feltet hamrede den lynhurtige ghaneser bolden i nettet uden chance for Vejle-målmand Pavol Bajza.
Blot syv minutter senere kom EfB også foran med 2-1 på mål af unge Klaus Moesgaard, der med et par elegante træk pludselig havde spillet sig i en fri position foran mål. Alene igennem med Vejle-målmanden valgte Moesgaard at tage et køligt træk forbi, hvorefter han let kunne trille bolden ind i det tomme mål og dermed sikre en pauseføring.
Efter pausen viste Vejle den største skarphed, og efter en times spil måtte EfB-målmand Lasse Mikkelsen se sig passeret for anden gang i kampen.
I det 81. spilleminut blev det også 3-2 til Vejle, da gæsterne udnyttede et pres med mange indlæg i EfB-feltet. En nedfaldsbold endte således hos en Vejle-angriber, der uden problemer kunne score kampens sidste mål.
– Resultatmæssigt er vi selvfølgelig ikke tilfredse, men præstationen var langt hen ad vejen godkendt. I første halvleg havde vi flere gode sekvenser, og vi var også stærke på bolden. Efter pausen begyndte vi at skifte flere spillere, og selvom det gik udover en del af spillet, så leverede vi fortsat fine præstationer. Især er det værd at fremhæve Mads Larsen, som leverede en rigtig god indsats, ligesom flere andre spillere kan være tilfredse med, hvad de leverede. Det skal også nævnes, at vi sluttede kampen med seks U17-spillere på banen, så der er meget positivt at bygge videre på, siger A+-træner Lars Vind.

Esbjerg fB-Vejle Boldklub 2-3 (2-1)
6′  0-1 Ukendt
15′ 1-1 Emmanuel Oti Essigba
22′ 2-1 Klaus Moesgaard
59′ 2-2 Ukendt
81′ 2-3 Ukendt
Klaus Moesgaard
25′ Patrick Tjørnelund (Jonas Mortensen)
45′ Andreas Lausen (Emmanuel Oti Essigba)
45′ Zean Dalügge (Adnane Tighadouini)
55′ Tobias Stagaard (Jeppe Schultz)
65′ Jeppe Paulsen (Patrick Egelund)
75′ Mads Zaar (Simon Bækgaard)