Førstehold

Vellykket tur med EfB samarbejdspartnere

EfB havde fredag inviteret samarbejdspartnere til VM kvalifikationskampen Danmark – Polen i Telia Parken. En god tur, med god stemning, som resulterede i en fantastisk kamp.  

Dagen startede fredag klokken 10 med velkomst af Flemming Kjær og Christine Bendixen, hvorefter de fremmødte samarbejdspartnere kunne nyde en god brunch i EfB Caféen inden busturen gik mod København.
Der var en god stemning i bussen, hvor der var sørget for drikkevarer og snacks til den 3-4 timer lange tur over broerne. Cirka klokken 15 ramte bussen København og der var derfra frit spil, til enten at tage turen igennem strøget eller nyde en bid mad ved Nyhavn.
Herefter mødtes alle på stadion, for at overvære kampen hvor stemningen stadig var høj. Kampen var perfekt udvalgt, da det jo endte med en fantastisk sejr på 4-0 til Danmark som udspillede Polen.
Resultatet, samt en fed kulisse, gjorde turen hjem mod Esbjerg føltes lidt kortere. Èt hurtigt stop ved McDonalds blev det til inden destinationen hed Blue Water Arena, hvor folk blev sat af og kunne komme hjem i seng efter en lang, men god dag.
EfB vil gerne sige tak til samarbejdspartnere for en rigtig god tur!