Førstehold

Vendsyssel – EfB udskudt

Med myndighedernes kraftige opfordring til borgere i syv nordjyske kommuner om at holde sig indenfor egen kommunegrænse udsætter Divisionsforeningen nu turneringskampene for tre hold i 1. division og 2. division.

De syv nordjyske kommuner, som rammes af myndighedernes øgede restriktioner, er hjemsted for klubberne Vendsyssel FF i 1. division samt Thisted FC og Jammerbugt FC i 2. division. Alle tre hold har kampe planlagt den kommende weekend, mens Jammerbugt FC også har en kamp i Sydbank Pokalen midt i næste uge. På baggrund af dagens udmelding udsættes kampene nu til senere på sæsonen.
Udsættelsen gælder klubber i de syv nordjyske kommuner Læsø, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted og Vesthimmerland, som myndighederne har lavet øgede restriktioner for.
Restriktionerne fra myndighederne er foreløbig sat til at vare i fire uger. I den periode har de tre omtalte fodboldklubber samlet 10 turneringskampe. Hvor lang tid udsættelserne kommer til at gælde – og hvornår de udsatte kampe i stedet vil blive afviklet – bliver der lavet planer for i Divisionsforeningen den kommende uge. Indtil da kommenteres der ikke yderligere på de scenarier.
Esbjerg fB skal derfor ikke i aktion i weekenden.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo