Førstehold

Vi har brug for din mening

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Deltag i Superliga-undersøgelsen og hjælp os med at forbedre fodboldoplevelsen både på og udenfor Blue Water Arena.
Tiden er inde til den årlige Superliga-undersøgelse – det er blandet andet her, du kan give os værdifuld feedback, som vi kan bruge i arbejdet på at gøre oplevelsen på Blue Water Arena endnu bedre.
Du tilmelder dig i skemaet nedenfor, og så får du automatisk tilsendt et link med spørgeskemaet, som kan besvares online, når det passer dig. Ved besvarelse af spørgskemaet deltager du automatisk i konkurrencen om lækre præmier.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyMTIwMHB4JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuc3VydmV5LXhhY3QuZGslMkZMaW5rQ29sbGVjdG9yJTNGa2V5JTNEU0hRQVdIUEczMTFKJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo