Førstehold

Vind billetter til Danmark – Polen

I samarbejde med divisions foreningen og NordicBet Liga klubberne, har EfB fået 2×2 landsholds-billetter til rådighed som skal afsættes til EfB’s tilskuere.

I kampen mod Nykøbing FC på søndag kommer der lidt mere på spil, end de tre point holdet gerne skal have på kontoen. Tilskuerne på lægterne har nemlig muligheden for at vinde 2×2 billetter til den fuldt udsolgte VM kvalifikationskamp i parken, hvor Polen kommer på besøg.
Polen er gruppens førerhold som vandt det omvendte opgør 3-2 i en spændende kamp. Gå ikke glip af denne unikke mulighed, for at vinde billetter til Danmarks vigtige kamp i vejen mod VM i Rusland næste sommer.
For at deltage i konkurrencen uploader du et billede fra søndagens kamp med hashtagget #WeAreEfB på Instagram eller Facebook – vi vælger det bedste billede og giver vinderen direkte besked.
Derudover deltager man også, hvis man bestiller billetten senest 48 timer før kampstart – sæsonkortholdere er automatisk med i konkurrencen. Vi vælger en tilfældig vinder og giver personen direkte besked.
Held og lykke!
Køb din billet allerede nu på https://billet.efb.dk/

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo