Førstehold

Vind bliver ny A+-træner

Det bliver fremover Lars Vind, der i rollen som A+-træner skal sikre den bedst mulige overgang for de unge spillere, som skal være en del af førsteholdstruppen.

På nuværende tidspunkt har EfB hele 12 spillere i førsteholdstruppen, der er formet af SFS-samarbejdet, og som har været igennem det intensive talentarbejde, som for mange af dem indeholder at spille på klubbens U19-hold. Her har en stor del af dem været i hænderne på træner Lars Vind, og derfor er han fremover udset til rollen som A+-træner. Denne har også ansvaret for, at sikre klubbens spillerudvikling for de bedste ungdomshold, samt at koordinere de enkeltes spilleres individuelle træning, mens han i tæt kontakt med seniorholdets trænerstab sikrer overgangen til førsteholdet.
– Vi har mange unge spillere på vores Superliga-hold, som Lars Vind har været med til at forme, og derfor giver det god mening, at vi nu bringer ham tættere på holdet. Han får dermed ansvaret for deres udvikling, som vi har forpligtet os til overfor DBU som a-licensklub, og det giver bare rigtig god mening at blande kortene på denne måde. Vi har nogle dygtige folk med stor erfaring på det her område, som vi kan flytte lidt rundt på, så vi hele tiden udnytter deres kompetencer bedst, og det er tilfældet her, hvor Lars Vind og Rene Christiansen så at sige bytter lidt plads, fortæller ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.
Den nye A+-træner ser frem til at bygge videre på de opgaver, som han har udført i andre roller, hvor han blandt andet var træner, da EfB i forrige sæson tog det danske mesterskab i U19-rækken og deltog i UEFA Youth League.
– Jeg har arbejdet fra U15 og op til U19, og det er et privilegium, at jeg nu kan prøve det næste trin i raketten. Vi har en hovedbase af unge spillere i vores førsteholdstrup, og jeg glæder mig til at sparre omkring vores unge spillere med både staben omkring førsteholdet og vores ungdomstrænere, som jeg gennem årene har haft et godt samarbejde med. Jeg glæder mig til, at vi forhåbentligt kan flytte videre på både dem, der allerede er kommet langt, og dem som skal til at igennem nåleøjet i både EfB’s talentudvikling og i forhold til DBU’s hold, slutter A+-træner Lars Vind.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo