Førstehold

Vind: Vi skal komme med hjerte

EfB møder det italienske storhold Inter på udebane i dag klokken 14.30, og U19-træner Lars Vind ser frem til opgaven.

Når de forsvarende danske U19-mestre løber på banen i det nordlige Milano senere i dag, kan de se frem til yderst kompetent modstand i skikkelse af de blå og sorte trøjer fra Inter. Med på modstanderholdet er formentlig også den danske angriber Jens Odgaard, som blev hentet i Lyngby i det seneste transfervindue, og U19-træner Lars Vind er klar over, at det bliver en krævende opgave.
– Der venter os et rigtigt godt hold, og det kan man se, når de er i stand til at hente en angriber, der allerede har fået Superliga-debut, for et angiveligt ret stort beløb. Derfor skal vi komme med vores teamspirit, for vi har nogle drenge, som har kendt hinanden i mange år, og vi skal arbejde stenhårdt for at få det bedst mulige resultat med hjem. Vi ved, at vores fejl højst sandsynligt bliver straffet, så vi skal begå dem de rigtige steder, og så skal vi håbe på, at de undervurderer os lidt, siger Lars Vind, som har indprentet spillerne, at de skal nyde dagen.
– Det er fedt, at vi får chancen for at måle os mod sådan et hold i en kamp, der har så stor betydning, og det ser vi vildt frem til. Derfor skal vi komme med mandsmod og et kæmpe hjerte, og så skal vi fremfor alt glæde os til det, der ligger foran os. Drengene skal give alt, hvad de har i kroppen i forhold til den her kamp, og så må vi se, om vi kan overraske dem lidt.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo