Førstehold

Vind vil bruge Viborg-opgør konstruktivt

Når Esbjerg fB lørdag eftermiddag tager imod Viborg FF i 1. division, så bliver det med Lars Vind på sidelinjen som vikarierende cheftræner, og han vil bruge kampen som forberedelse frem mod den kommende sæson.

Lørdag kl. 15.00 fløjtes der op til kamp på Blue Water Arena, når Esbjerg fB møder Viborg FF i 1. division, og selvom der tabelmæssigt ikke står noget på spil, så er kampen ikke uden værdi.

Vikarierende cheftræner Lars Vind, der i resten af sæsonen leder holdet, ser nemlig gode muligheder i opgøret.

– Jeg er gået til opgaven med friske øjne, og i de kommende tre kampe, der skal bruges konstruktivt, kommer fokus til at være på at udvikle frem mod den kommende sæson. Vi har foretaget nogle ændringer på træningsbanen, som vi vil bringe ind i kampen lørdag i forhold til det udtryk og mindset, vi vil have i EfB fremover.

– Jeg håber, at vi kommer til at se tegningerne til det, vi som klub arbejder hen imod med et aggressivt presspil og angrebslystent fodbold i de resterende kampe. Det vigtigste er dog, at de spillere, der bliver sendt i kamp lørdag, skal gå ud og levere en helhjertet indsats, hvor basen består af hårdt arbejde. Det kan man altid falde tilbage på, hvis spillet ikke lige flyder, fortæller han.

Han håber, at esbjergenserne trods den skuffende sæson vil møde op på stadion og være med til at bakke klubben op frem mod sommerferien.

– Der venter en ny, spændende tid for EfB, og jeg håber på vegne af hele klubben, at folk vil være en del af projektet og kommer ud lørdag eftermiddag og støtter op. Vel kan vi ikke nå noget i rækken, men vi kan bruge kampen mod Viborg, der er en rigtig god modstander, fornuftigt og begynde at forberede os mod næste sæson.

– Og så er vi konkurrencemennesker, der vil vinde hver gang. Det gælder også på lørdag, slutter Lars Vind.

Kamptruppen udtages efter fredagens afsluttende træning. 

>> Køb din billet til kampen nu