Førstehold

Vind vil overføre takter fra træning til kamp

Esbjerg fB skal fredag en tur øst på, når HB Køge tager imod i et opgør, som vikarierende cheftræner Lars Vind vil bruge til at bygge yderligere på udviklingen frem mod næste sæson.

Fredag aften kl. 19.00 fløjtes der op til kamp, når Esbjerg fB gæster HB Køge i sæsonens sidste udekamp i 1. division.

Vikarierende cheftræner Lars Vind kigger frem mod opgøret, hvor fokus atter vil være på at forberede holdet til den kommende sæson.

– Vi har haft en rigtig god træningsuge, hvor der er blevet arbejdet grundigt med det taktiske i forhold til den spillestil, vi vil have. Spillerne har været nysgerrige og åbne over for nye input, hvilket er en fornøjelse at arbejde med.

– Opgaven bliver nu at overføre elementerne fra træningsbanen og ind i kampen fredag, og det er jeg overbevist om, at vi vil lykkes med i perioder, og vi ser frem til at møde HB Køge, som er en modstander, der også vil spille frem ad banen med fart, siger han.

Mod HB Køge håber Vind at se et EfB-hold, der er en tand mere direkte i det offensive spil end i seneste opgør mod Viborg FF.

– Vi har blandt andet trænet og justeret på vores angrebsspil, hvor vi gerne vil være mere pågående og direkte, når chancen byder sig. Det skal ikke være med en lang bold henover midtbanen, men i stedet med hurtigt pasningsspil, hvor angrebsspillerne tager de dybe løb, når vi erobrer bolden.

– Jeg tror, det bliver en åben kamp fredag med en god intensitet, og vi glæder os til at komme ud og spille. Vi vil gøre, hvad der skal til for at tage en sejr med hjem til Esbjerg, slutter han.

Kamptruppen udtages efter torsdagens afsluttende træning.

>> Book bord i EfB Caféen og se kampen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo