Førstehold

Vistisen på U16-landsholdet

Kort før jul hentede EfB den talentfulde målmand Nicolai Vistisen, der oprindeligt kommer fra SFS-klubben Vejen SF, og noget tyder på, at det ikke var så dårligt et træk. Den unge målmand er netop blevet efterudtaget til U16-landsholdet, der i næste uge tager på træningslejr på Cypern, og målmandstræner Niels Aage Teilmann er ikke i tvivl om, at keeperen vil gribe chancen med begge hænder.

– Han er en målmand, der altid har været dedikeret og målrettet, og som har været seriøs hele vejen, hvilket han viser ved at selvtræne meget. Nicolai har tidligere været inde omkring landsholdet, og nu var det hans held, at der var et afbud, så han kunne komme med igen. Nu handler det om, at han skal ned og vise, at han er tilbage på sporet efter en skade, og så skal han bare gøre det, som han ved skal til for at være fast mand. Det er jeg slet ikke i tvivl om, at han har kvaliteterne til, så han skal bare vise, hvad han kan.
Dermed gør han klubkammerat Mads Zaar selskab på U16-landsholdet, mens Mads Larsen også er på Cypern med U17-landsholdet. Foruden den trio er yderligere tre EfB-spillere med U19-landsholdet.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo