Klub

Winfield og Wolfe stopper i EfB

Englænderne Charlie Winfield og Matthew Wolfe returnerer ikke til Esbjerg fB, efter at deres lejeaftaler udløb ved årsskiftet, og begge spillere vender dermed tilbage til Barnsley FC.

Esbjerg fB tilknyttede i sommer 19-årige Charlie Winfield og 21-årige Matthew Wolfe på lejeaftaler for efterårssæsonen fra engelske Barnsley FC, og det er nu aftalt, at de to englændere ikke fortsætter karriererne i Danmark.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:

– Charlie Winfield og Matthew Wolfe kom hertil før sæsonen startede, og har på hver deres måde bidraget godt til fællesskabet i EfB samt med flittige indsatser på banen, hvor vi i perioder har set, at der er tale om to dygtige fodboldspillere. Vi er dog alle blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet yderligere, og derfor vil jeg benytte lejligheden til at takke både Charlie og Matthew for tiden og ønske dem alt det bedste fremover.

Forsvarsspiller Winfield, der nåede 16 kampe og to mål, har været glad for sine måneder i EfB, og kigger tilbage på dem med glæde.

– Det har været en fornøjelse at repræsentere EfB, som er en rigtig god klub, der fortjener det bedste. Jeg har nydt hvert et minut, og vil altid huske tilbage på det som en god tid, hvor jeg har lært meget og mødt en masse gode mennesker. Jeg ønsker alle i og omkring EfB held og lykke med resten af sæsonen.

18 kampe og et mål nåede Matthew Wolfe, og han supplerer:

– Det var spændende at komme til EfB i sommer, og jeg har nydt mit ophold i både byen og klubben. Jeg havde naturligvis håbet på, at vi som hold kunne have givet de fantastiske fans flere sejre, for det fortjener de, ligesom jeg havde håbet på at kunne vise, hvad jeg kunne yderligere. Men oplevelsen og de mennesker jeg har mødt, har været fantastiske, og jeg ønsker alle i og omkring klubben det bedste.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo