Yakovenko og Mathias K på tavlen for reserverne

EfB’s reserver spillede tirsdag aften en træningskamp mod 2. divisionsholdet fra Middelfart Boldklub. EfB vandt 2-1 på mål af Yuri Yakovenko og Mathias Kristensen

Assistenttræner Johnny Mølby og A+-træner Lars Vind stod i spidsen for dagens mandskab, der var et yderst slagkraftigt et af slagsen. Navne som Jacob Lungi Sørensen, Mark Brink og Mathias Kristensen startede nemlig alle i dagens opgør på Esbjergs hybridbane denne varme sommeraften.
EfB’erne var det bedste hold i første halvleg, der viste gode takter med bolden og fik sat flere angreb sammen. Dog manglede skarpheden og de to hold måtte gå til pause uden at få nettet til at blafre.
I anden halvleg gik der dog ikke længe før gæsterne viste den skarphed, som de blåhvide netop manglede i første halvleg og Middelfart kunne bringe sig foran 1-0 efter en omstilling. Føringen holdt dog ikke mere end et par minutter, hvor Yuri Yakovenko udlignede  for hjemmeholdet efter han fik drejet kuglen ind bag Middelfart-keeperen.
EfB faldt en anelse i kadence efter en times spil, men Mathias Kristensen fik dog scoret midtvejs i anden halvleg, da han tog sagen i egen hånd og afsluttede tørt mod nærmeste stolpe, der bragte EfB foran 2-1. Den tidligere Næsbjerg-knægt blev kampens sidste målscorer og EfB sejrede 2-1.
A+-træner Lars Vind knyttede en kommentar til tirsdagens træningskamp.
– Der var mange spillere, der fik rigtig meget spilletid, hvilket er vigtigt for truppen og netop det vi prioriterer med de her opgør. Selvom resultatet ikke betyder alverdens, er det altid dejligt at vinde, så på det punkt er vi selvfølgelig også tilfredse. I forhold til spillet var den første time god, men herefter ser vi også, at det fysiske parameter kræver fokus.

EfB reserver – Middelfart Boldklub 2-1 (0-0)
Målscorere:
55′ 0-1 Middelfart Boldklub
58′ 1-1 Yuri Yakovenko
64′ 2-1 Mathias Kristensen