Førstehold

Yakovenko vil bidrage til holdet

Yuri Yakovenko glæder sig til at prøve kræfter med Superligaen, hvor han tror på, at kollektivet kan bære EfB langt.
Den stille angriber er ikke en mand med store armbevægelser, men glæden over den nye etårige aftale med EfB er tydelig, og Yuri Yakovenko ser frem til at krydse klinger med den bedste række i dansk fodbold.
– Det betyder meget for mig, for jeg er virkelig glad for at være her. Det er en god klub med gode mennesker, og vi kan mærke, at vores kampe betyder meget for byen. Derfor vil jeg fortsat meget gerne bidrage til holdet, og vi er først og fremmest et kollektiv, så min aftale er ikke så vigtig, kommer det beskedent fra den store ukrainer, som for første gang skal stå overfor hold som Brøndby, FC Midtjylland og FC København.
– Der venter os en stor udfordring, som kommer til at kræve meget af os, og derfor skal vi arbejde hårdt. Det er helt sikkert et andet niveau, men jeg tror på, at vi kan løse det sammen, og det vil jeg kæmpe for.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo