Førstehold

Zaar og Catovic skal vise sig frem i Nyborg

De to 15-årige EfB’ere, Mads Zaar og Denis Catovic, er kort inden sæsonstarten i U17 Ligaen blevet udtaget til U16-landsholdets træningssamling i Nyborg den 23. august. Spillerne har vist sig godt frem ved forsommerens træningssamling og er nu en del af bruttotruppen til det nye U16-landshold.

– Jeg havde regnet med, at Mads Zaar blev udtaget, da han er svær at komme udenom med hans fart og eksplosivet, men der skal også lyde en stor cadeau til Denis Catovic for udtagelsen. Denis er en dygtig presspiller, der altid dækker et stort arbejdsområde, så vi er spændt på at følge dem begge fremadrettet, siger U17-cheftræner Jerry Lucena, der forventer, at begge spillere vil få en del spilletid i den kommende sæson i U17 Ligaen.
DBU’s trænere var fornyeligt tilstede ved det internationale stævne, IberCup, der blev holdt i Esbjerg, og her har de set både Mads Zaar og Denis Catovic gøre god reklame for dem selv.
– Jeg så nogle gode ting ved IberCup, hvor vi dog røg ud til Benfica, som var det bedste hold ved stævnet. Derfor er jeg ikke nervøs, men glæder mig os til at komme i gange med sæsonen, siger Jerry Lucena.
Af Rasmus R. Nejstgaard

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo