Førstehold

Zaar og U17-landsholdet videre til Elite Round

U17-landsholdet har spillet sig videre til Elite Round efter tre sejre ud af tre mulige, hvor den offensive Esbjerg-spiller, Mads Zaar, har fået godt med spilletid.

Det danske U17-landshold sparkede onsdag gang i en tæt uge med tre kampe i EM-kvalifikationen, hvor den sidste match i dag blev afviklet. EfB har været repræsenteret ved den offensive kant-spiller Mads Zaar, som har fået godt med spilletid. I det første opgør mod Georgien blev Zaar skiftet ind med en halv time igen og tilkæmpede sig et straffespark i 3-1-sejren. I lørdags stod Estland så på menuen, hvor Esbjerg-kanten havde fået en plads i startopstillingen og spillede 70 minutter i Danmarks sejr på hele 5-2 på Energi Viborg Arena, som sikrede dem en plads videre til Elite Round.
Dermed blev tirsdagens kamp mod Rusland et spændende opgør på Hancock Arena i Skive, der gjaldt gruppens førsteplads, som altså kaster fordele af sig til Elite Round-lodtrækningen. Mads Zaar var blandt de startende elleve i matchen, hvor de danske drenge fik god modstand af russiske spillere, som til dagligt slår sine folder i storklubber som CSKA Moskva, FC Krasnodar og Zenit Skt. Petersborg. De røde og hvide fortsatte stimen og sejrede 1-0, og har dermed gode forudsætninger til forårets Elite Round, der endeligt kan sikre en plads til Europa Mesterskabet i 2019.
EfB’s A+-træner, Lars Vind, var tilstede til tirsdagens kamp mod Rusland for at se Danmarks nummer 13 i aktion for U17-landsholdet.
– Jeg synes, at Mads Zaar leverede en fin præstation i dag. Han var god til at udfordre Ruslands defensiv, og så viste han gode pasnings kvaliteter i de små rum. Det er rigtig fint at komme ud og se de her kampe, hvor Mads bliver matchet på et højt internationalt niveau. Det giver samtidig muligheder for at se, hvordan vi kan videreudvikle og matche Mads’ kvaliteter, fortalte Lars Vind efter dagens kamp.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo