Førstehold

90 minutter med mit hold

EfB er tilstede på Torvet i Esbjerg på lørdag, hvor du kan besøge Superligaens mobile billetkontor og deltage i konkurrencen om 4 VIP billetter til OB-kampen.

Divisionsforeningen har lanceret en kampagne, der skal fremme interessen for Superligaen og det at se fodbold på stadion, som kvalitets tid med familie eller venner.
EfB vil derfor være synlig til Foreningernes Dag på Torvet i Esbjerg på lørdag fra klokken 10-14 med det mobile billetkontor, hvor du via en ”Photo Booth” kan invitere dit hold med til matchday på Blue Water Arena ved at dele dit EfB-billede på de sociale medier.
Brug #90minuttermedEfB på dit opslag og du deltager automatisk i konkurrencen om 4 VIP billetter til opgøret mod OB på Blue Water Arena fredag den 14. september klokken 19.00. Den heldige vinder, der kan nyde den udvalgte kamp på Gl. Vardevej i eksklusive rammer, trækkes søndag den 2. september klokken 12.00.
Det er ligeledes muligt at købe billetter til opgøret mod FC København, der spilles dagen efter arrangementet på Torvet. Opgøret fløjtes i gang søndag klokken 16.00.


Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo