Førstehold

EfB forlænger med Malthe Kristensen

18-årige Malthe Kristensen har sat sin signatur på en ny aftale med Esbjerg fB således, at parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

Esbjerg fB har forlænget kontrakten med forsvarsspiller Malthe Kristensen frem til sommeren 2025, og tilføjer dermed to år på den oprindelige aftale, der stod til udløb i 2023.

Kristensen, der fik debut i fjor, bliver samtidig en fast del af førsteholdstruppen.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller om baggrunden for forlængelsen:

– Malthe Kristensen er en rigtig dygtig forsvarsspiller med en stærk fysik og god evne til at forsvare fremad i banen. Han har bygget på sæson for sæson de seneste år, og vi tror på, vi i fællesskab kan sikre yderligere udvikling, og det er derfor, vi har valgt at forlænge kontrakten og indlemme ham i førsteholdstruppen. Samtidig er Malthe en ambitiøs og god fyr fra Esbjerg, der nærmest er opvokset på Gl. Vardevej, og den længerevarende aftale flugter med vores strategi om at bringe vores egne spillere fra akademi og ind på Blue Water Arena.

Hovedpersonen, der har spillet hele sit liv i EfB og trak den blå-hvide trøje over hovedet for første gang som fireårig, er glad og stolt over sin nye aftale.

– Det er en stor dag, og jeg er stolt over at have lavet en aftale med EfB. Jeg har spillet i klubben hele mit liv, så det betyder meget for mig, og jeg var ikke i tvivl om, om jeg skulle forlænge. Udviklingsmiljøet er godt her, og faciliteterne er fantastiske, så alle forudsætninger for at blive en bedre fodboldspiller er til stede, og mit mål er selvfølgelig at komme til at spille mange kampe i de kommende år, og at vi som hold kommer til at lave gode resultater igen, siger 18-årige Malthe Kristensen.

Forsvarsspilleren står noteret for seks førsteholdskampe.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 12. maj - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo