Førstehold

Agger glæder sig til gensynet

Når Thisted FC gæster Blue Water Arena på søndag er der særligt en spiller, som ser ekstra meget frem til kampen.

Oprykkerne fra Thisted FC er kommet stærkt fra land i NordicBet Ligaen, hvor de med to sejre har lige så mange point som EfB, og dermed kan tilskuerne igen på søndag se frem til to af tabellens førende mandskaber på Blue Water Arena. De vestjyske fodboldfans er dog ikke ene om at se frem til matchen, der også byder på et gensyn for en af udeholdets spillere.
Mikkel Agger har efter oprykningen holdt fast i den målnæse, der tidligere i karrieren førte ham til EfB, og derfor bliver den kommende kamp noget særligt for ham.
– Jeg glæder mig helt vildt, det må jeg bare være ærlig og sige. Det bliver sindssygt fedt at komme tilbage på Blue Water Arena, og da jeg kunne se, at vi skulle møde hinanden, så var det den første kamp, jeg kiggede efter i programmet, lyder det med et stort grin fra Mikkel Agger, som i de tre første kampe i NordicBet Ligaen har fået målnettet til at ruske tre gange. Det vil han meget gerne gentage, når der bliver fløjtet op på søndag.
– Forhåbentligt kan jeg levere en god præstation for mit nuværende hold, og jeg vil da gerne vise, at jeg også er et andet sted, end da jeg kom til EfB som 18-årig. Jeg havde selvfølgelig håbet, at det gik lidt anderledes dengang, men jeg har mange gode minder fra min tid i klubben, hvor vi havde en fantastisk tid, hvor vi blandt andet vandt pokalen. Jeg havde også et godt forhold til EfB´s fans, og selvfølgelig er der noget i mig, som gerne vil vise, at jeg har noget i mig, som jeg ikke fik vist dengang, slutter den sympatiske angriber, inden han vender tilbage til Blue Water Arena på søndag klokken 14.30.