Akademi, Klub

Anders Brynaa ny uddannelsesansvarlig i EfB

Ny uddannelsesansvarlig i Esbjerg fB er Anders Brynaa, der får ansvaret for, at spillernes uddannelser og elite-fodbold kan tilpasses dagligdagen. Til sommer bliver han samtidig bindeled mellem eliteafdeling og moderklub.

Anders Brynaa er ny uddannelsesansvarlig i Esbjerg fB og afløser dermed Rasmus Lundager, der har valgt at søge nye udfordringer. Lundager fortsætter dog som sportslig ansvarlig i moderklubben og bindeled til eliteafdelingen frem til sommer for at sikre en god overleveringsfase, indtil Brynaa tager over på denne del også.

Som uddannelsesansvarlig får Brynaa ansvaret for koordinering af spillernes dagligdag i forhold til at passe blandt andet træning, kamp og landsholdsopgaver og samtidig leve op til de uddannelsesmæssige forpligtelser.

Hovedpersonen, der er blevet ansat på deltid, glæder sig til de nye opgaver i EfB.

– Jeg ser meget frem til at komme i gang med de spændende opgaver, der venter forude i EfB. Jeg brænder for at arbejde med unge mennesker, og glæder mig til at lære de dygtige fodboldspillere at kende og tilpasse deres hverdag, så vi sikrer, at både fodbold og skolegang forenes, siger Anders Brynaa.

Akademichef Lars Vind fortæller:

– For EfB er det meget vigtigt, at vores spillere ved siden af fodbolden uddanner sig, og vi har et fantastisk samarbejde med Esbjerg Kommune og byens uddannelsesinstitutioner. Derfor er jeg også meget glad for, at vi i Anders Brynaa har fundet den helt rigtige profil til at fortsætte den gode udvikling således, at uddannelse og elite-fodbold også fremadrettet kan kombineres.

– Samtidig skal der lyde et stort tak for indsatsen til Rasmus Lundager, der gennem en årrække i rollen har etableret en god struktur, som vi nu kan bygge videre på. Heldigvis fortsætter Rasmus i moderklubben indtil sommer, så vi sikrer en god overleveringsfase.

43-årige Anders Brynaa er uddannet skolelærer, og har undervist 10 år på Præstegårdsskolen i Esbjerg, hvor han også fortsætter. Fodboldmæssigt har Brynaa været ungdomstræner i EfB og gennem de seneste tre år sportschef i Esbjerg IF 92.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo