Førstehold

Andreas Lausen bliver i EfB til 2027

Esbjerg fB og Andreas Lausen er blevet enige om betingelserne for en kontraktforlængelse, så den målfarlige midtbanespiller bliver på Blue Water Arena frem til 2027.

Andreas Lausen kan også kalde sig Esbjerg fB-spiller i fremtiden, idet midtbanespilleren har underskrevet en ny tre-årig kontrakt frem til sommeren 2027.

Lausen har i denne sæson markeret sig som et sikkert anker på den centrale midtbane, hvor han med sin stærke skudteknik blandt andet har bidraget med 11 mål i 31 kampe.

Lars ”Lungi” Sørensen, cheftræner i EfB, glæder sig til at arbejde videre med Lausen, som bliver et vigtigt omdrejningspunkt på fremtidens hold.

– Da vi for et år siden hentede Andreas Lausen tilbage til EfB, var det fordi, vi vidste, vi ville få en dygtig spiller med gode offensive visioner, som passer godt til den måde, vi angriber kampene på. Andreas har været igennem en god udvikling i denne sæson, og vi er sikre på, han kan tage næste skridt på et endnu højere niveau, så det glæder vi os til at se, siger han.

Midtbanespilleren føler sig komfortabel med retningen i EfB, og ser frem til at tage næste step med holdet.

– Jeg føler mig godt tilpas i EfB og i projektet. Der er et godt trænerteam, der tror på mig, og en god trup med et stort potentiale, og jeg tror vi i fællesskab er klar til at gøre en god figur på et højere niveau, og det er jeg glad for, jeg skal være en del af. Nu er min fodboldfremtid på plads, og så er det næste mål på den korte bane at sikre oprykningen, så vi kan give en god oplevelse tilbage til de fans, der har bakket mig og holdet op, siger Andreas Lausen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo