Førstehold

Attraktive sektioner tæt på udsolgt

Billetsalget til kampen mod FCK har allerede overgået det samlede online-salg for SønderjyskE-opgøret, og C6 og C8 er tæt på udsolgt.

FC København, der topper Superligaen i øjeblikket, besøger søndag eftermiddag Blue Water Arena. EfB har leveret en række flotte resultater, og dét kombineret med et brag mod topholdet på hjemmebane, gør at søndag bliver en fodbold-fest på Gl. Vardevej.
EfB mærker allerede markant interesse for matchen og de to mest populære sektioner er tæt på udsolgt. Online-salget har på nuværende tidspunkt allerede oversteget det totale salg på billet.efb.dk til sidste hjemmekamp, da EfB vandt 1-0 mod SønderjyskE.
Vi anbefaler derfor i høj grad, at købe din billet i god tid på http://billet.efb.dk – købes din billet inden fredag klokken 16.00 spares 40,- fremfor køb ved billetlugen på stadion. Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at D-tribunen er tilgængelig.
Alt tyder på en fantastisk kulisse på et af Danmarks flotteste stadions, og vi glæder os til at byde jer alle velkommen på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo