Attraktive sektioner tæt på udsolgt

Billetsalget til kampen mod FCK har allerede overgået det samlede online-salg for SønderjyskE-opgøret, og C6 og C8 er tæt på udsolgt.

FC København, der topper Superligaen i øjeblikket, besøger søndag eftermiddag Blue Water Arena. EfB har leveret en række flotte resultater, og dét kombineret med et brag mod topholdet på hjemmebane, gør at søndag bliver en fodbold-fest på Gl. Vardevej.
EfB mærker allerede markant interesse for matchen og de to mest populære sektioner er tæt på udsolgt. Online-salget har på nuværende tidspunkt allerede oversteget det totale salg på billet.efb.dk til sidste hjemmekamp, da EfB vandt 1-0 mod SønderjyskE.
Vi anbefaler derfor i høj grad, at købe din billet i god tid på http://billet.efb.dk – købes din billet inden fredag klokken 16.00 spares 40,- fremfor køb ved billetlugen på stadion. Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at D-tribunen er tilgængelig.
Alt tyder på en fantastisk kulisse på et af Danmarks flotteste stadions, og vi glæder os til at byde jer alle velkommen på Blue Water Arena.