Førstehold

Bech før Randers: Ikke uden betydning

Onsdag kl. 18.00 løber Esbjerg fB på banen i Randers til sæsonens sidste kamp i 3F Superligaen. Cheftræner Troels Bech vil slutte med en god indsats og markere, at EfB trods sæsonens gang er et hold og en klub, man skal have respekt for.

Når Esbjerg fB onsdag spiller i Randers kl. 18.00, lukker holdet en skuffende 3F Superliga-sæson ned, idet EfB som bekendt er en af tre nedrykkere til landets næstbedste række.
Det er dog ikke noget, der skal kunne ses på EfB-spillernes indsats, lyder det fra cheftræner Troels Bech.
– Vi kan ikke ændre på sæsonens gang, men vi kan gå ud og markere, at vi er et hold og en klub, som man skal have respekt for, og vi skal gøre alt for at levere et ordentlig indtryk, som jeg også synes, at vi viste senest mod Horsens.
– Først og sidst bliver vi jo målt på resultater, og det var ikke godt nok mod Horsens, men undervejs var vi jo tilpas tæt på, at vi kunne og måske burde have vundet, så på indsatsen kan vi ikke pege fingre ad vores spillere, der viste en god trodsreaktion. Sådan skal det også være efter kampen på onsdag, siger han.
Bech efterspørger samtidig kynisme i felterne.
– Der bliver generelt scoret for mange mål imod os, så det skal vi forsøge at lukke ned for, og så er jeg sikker på, at vi i modsatte ende nok skal komme til chancer, som vi også har vist er muligt – dem skal vi så blive bedre til at omsætte til mål, fortæller EfB’s cheftræner, der forventer et fysisk Randers-mandskab.
– Randers er et robust hold og gode i presset, og normalt spiller de med meget fysik i deres spil, hvilket ofte gør dem i stand til at kyse modstanderen. Det skal vi være opmærksomme på, så det ikke bliver tilfældet. Forskellen for os og Randers, er, at de har chancen om at spille om europæiske pladser, mens vi måske kun bliver målt på moralen og ikke motivationen for decideret at opnå noget.
– Kampen er dog bestemt ikke uden betydning for os, og det skal spillerne vise, hvad enten de fortsat skal bære samme trøje næste sæson eller ej. Jeg forventer, at vi går ud og leverer alt den energi, der er til rådighed, så vi kan slutte sæsonen af med en god indsats, slutter Troels Bech.
Kamptruppen udtages efter tirsdagens træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo