Førstehold

Bech: Vigtigt at slutte godt af

Fredag kl. 19.00 spiller Esbjerg fB sæsonens sidste hjemmekamp, når AC Horsens gæster Blue Water Arena. På trods af, at EfB har udspillet chancen for overlevelse i 3F Superligaen, vil Troels Bech og holdet slutte godt af.

Efter den netop overståede spillerunde stod det fast, at der ikke skal spilles 3F Superliga-bold på Blue Water Arena i den kommende sæson. Holdet har dog fortsat to kampe på programmet, inden sæsonen helt kan afsluttes, hvor cheftræner Troels Bech forventer et mandskab, der skal ud og bevise sig selv, når det i første omgang gælder Horsens på hjemmebane fredag aften.
– Selvom vi jo desværre er rykket ned, så skal vi fortsat respektere ligaen og naturligvis vores klub, og vi skal ud og bevise noget for vores fans. Vi har skuffet rigtig mange, men der skal ikke herske tvivl om, at vi er dem, der er mest skuffet.
Troels Bech vil ligeledes gerne se en trodsreaktion fra spillerne, når de træder ind på banen fredag.
– Vi skal gerne ud og vise en trodsreaktion, men vi er samtidig klar over, at der spiller mange ting ind. Det bliver derfor vigtigt, at vi holder fokus, og så skal vi vise, at sæsonen ikke er færdig for os endnu, siger han og fortsætter:
– Vi ved, der venter os et top-motiveret hold fra Horsens, som kæmper om førstepladsen i gruppen, og de kommer som altid med stor vilje og en klar plan. Selvom vi ikke kæmper for det samme, så må det ikke kunne ses på banen, hvor vi som minimum skal komme med samme moral og udtryk.
– Vi skal finde de gode præstationer frem, som jeg også synes vi har vist i perioder i de seneste kampe. Vigtigst af alt, er det vigtigt for os, at slutte godt af med et par gode præstationer og give lidt tilbage til fansene, slutter EfB-cheftræner, Troels Bech.
Kamptruppen udtages efter torsdagens træning.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo