Borchers scorede i reserve-nederlag

Esbjerg fB gav søndag spilletid til reserverne i en aftalt træningskamp mod Silkeborg IF. Opgøret endte med en midtjysk 2-1-sejr – for EfB scorede Mads Borchers.

Der blev tanket værdifulde kilometer til benene søndag eftermiddag, da Esbjerg fB’s reservehold tørnede sammen med Silkeborg IF i en kamp, som det rødblusede hjemmehold vandt med 2-1. Mads Borchers, der til dagligt spiller i angrebet på U19-holdet, scorede for EfB godt midtvejs i anden halvleg.

Silkeborg startede bedst ud, og allerede efter tre minutters spil kunne holdet juble over kampens første scoring.

Således byggede hjemmeholdet et godt angreb op i højre side af banen, som blev afsluttet tæt under mål med en scoring.

EfB arbejdede sig langsomt ind i opgøret, og efter 25 minutters spil var det da også tæt på at blive 1-1 ved Christian Køhler, men midtbanespilleren måtte se sin afslutning tage indersiden af stolpen.

Kort efter markerede Andri Bjarnason sig i målfeltet, men Silkeborg-målmanden fik hevet en flot redning frem på skuddet, og derfor udeblev udligningen.

I stedet for 1-1 blev det derimod 2-0 til værterne efter en lille halv time, da Jeppe Højbjerg blev passeret i en en-mod-en-situation mod en Silkeborg-spiller.

Der blev ikke scoret yderligere før pausen, som blev brugt på at udskifte Patrick Egelund, der efter en lang skadesperiode endelig fik kampminutter igen.

Fra anden halvlegs start blev EfB’s spil med bolden bedre, og det lykkedes holdet at iscenesætte en række gode angreb uden, at det dog udmøntede sig med ønsket resultat.

I løbet af de sidste 45 minutter blev U19-spillerne Malthe Kristensen, Mads Borchers og Oscar Obel-Hall også sendt på banen, og de faldt alle ind i spillet på hver deres positioner med gode præstationer til følge.

Netop Borchers markerede sig positivt, da han med små 20 minutter igen fik reduceret til 1-2.

Angriberen scorede efter en stor fejl i Silkeborg-defensiven, og skulle derfor ikke overanstrenge sig for at sende bolden i nettet, men det gjorde ikke scoringen mindre værd.

Silkeborg markerede sig også i momenter, og var tæt på yderligere en scoring efter et frispark, hvor stolpen dog reddede EfB’erne.

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, som bød på vigtige kampminutter til mange spillere.

Silkeborg IF – Esbjerg fB 2-1 (2-0)

Målscorere:
3′ 1-0 Alexander Lind
28′ 2-0 Emil Holten
71′ 2-1 Mads Borchers

9 Andri Bjarnason

45′ Mads Larsen (Patrick Egelund)
61′ Malthe Kristensen (Jonas Mortensen)
71′ Mads Borchers (Andri Bjarnason)
76′ Oscar Obel-Hall (Zean Dalügge)