Førstehold

Brinch: Vi skal revanchere os mod Vendsyssel

Esbjerg-mandskabet møder Vendsyssel FF søndag klokken 12.00 på Nord Energi Arena i Hjørring. Her kræver Jeppe Brinch revanche efter første indbyrdes opgør og fremhæver den gode defensive base, som en af nøglerne til sejr.

Landsholdspausen er ved sin ende og snart ruller Superliga-bolden igen på arenaerne rundt omkring i Danmark, og for EfB’s vedkommende bliver næste opgave Vendsyssel FF på Nord Energi Arena i Hjørring søndag middag. De seneste opgør mod nordjyderne har været ekstremt målrige, men det forventer Jeppe Brinch ikke bliver tilfældet igen, der samtidig håber på, at holdet kan revanchere sig.
– Jeg forventer mig et knapt så målrigt opgør som tidligere. Vi har som hold gennemgået en stor udvikling siden vi mødte Vendsyssel tilbage i juli, hvor vi har fået stabiliseret forsvaret og blevet svære at skabe chancer mod. Omvendt så ser jeg gode muligheder, for at vi kan få skabt noget mod dem på søndag, hvorfor vi nok skal få puttet en eller to i kassen og får lukket af bagtil. Det er nemlig en god defensiv base og stram organisation, der har fungeret godt for os og har været en afgørende faktor for de point vi har skaffet os. Det er ting vi skal tage med videre til kampen på søndag, hvor vi har noget at revanchere fra sidste interne opgør, samt at levere en markant bedre præstation end tilfældet var mod OB, fortæller Jeppe Brinch, der fornemmer stor tilfredshed i truppen.
– Vi er alle i truppen meget tilfredse med, hvordan vi har fået vendt en lidt sløj sæsonstart til en nuværende 3. plads. Selvfølgelig er det tilfredsstillende at kigge på tabellen, men vi kan ikke tillade os at dvæle det mindste ved den nuværende succes i og med tabellen i år er ekstremt tæt. Vi skal i hver kamp stile efter tre point, og det er også den tilgang vi har til søndagens kamp. Humøret og moralen er generelt i top i truppen og det er dejligt at være en del af. Specielt efter nogle turbulente år, hvor gruppen af spillere måske ikke altid har været lige homogen. Placeringen i tabellen vil altid have en effekt på humøret i truppen og det er også tilfældet hos os, slutter Jeppe Brinch forud for Vendsyssel-opgøret.
Matchen mod Vendsyssel FF fløjtes i gang klokken 12.00 søndag på Nord Energi Arena i Hjørring.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo