Førstehold

EfB afbryder samarbejdet med Lammers

Esbjerg fB har valgt at afbryde samarbejdet med John Lammers med øjeblikkelig virkning grundet manglende, sportslige resultater. Assistenttræner Claus Nørgård tager over, indtil den rette afløser er fundet.

John Lammers er mandag morgen blevet orienteret om, at han ikke længere skal stå i spidsen som cheftræner for Esbjerg fB.
Beslutningen, der blev truffet efter 0-3-nederlaget mod Randers FC søndag, udspringer sig af en skuffende spille- og resultatmæssig sæsonstart, der blandt andet kun har kastet fire scoringer og fem point af sig i ni 3F Superliga-kampe.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen takker Lammers for tiden i EfB, der både gav en oprykning til Superligaen og et sæt bronzemedaljer.
– Vi har meget at takke John Lammers for, men vi må også erkende, at vi i øjeblikket befinder os et sted, hvor resultaterne ikke er tilfredsstillende. Det er aldrig sjovt at tage afsked med dygtige medarbejdere, men vi vurderer, at det er i EfB’s bedste at skifte nu. Vi ønsker samtidig John alt det bedste fremover, siger han.
Jagten på en ny cheftræner intensiveres nu, og indtil den rette kandidat er på plads, vil Claus Nørgård have det sportslige ansvar. Når den nye cheftræner er fundet, vil Nørgård fortsætte i rollen som assistenttræner.
Lammers kom til EfB i juni 2017, da holdet netop var rykket ud af Superligaen.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo