Førstehold

EfB binder forsvarstalent til 2023

Esbjerg fB har netop skrevet en tre-årig ungdomskontrakt med forsvarsspilleren Malthe Boy Kristensen, der er et produkt af EfB Akademi, og gør sig på det ældste akademi-hold. 16-årige Kristensen har aldrig optrådt i andre trøjer end den blå-hvide.

Fremtidssikringen af de største talenter i Esbjerg fB fortsætter, idet forsvarsspilleren Malthe Boy Kristensen har underskrevet en tre-årig ungdomskontrakt.
Kristensen er aldersmæssigt U17-spiller, men har allerede både trænet og spillet kampe for U19-holdet. Samtidig har han i opstartsperioden været omkring førsteholdet og under cheftræner Olafur Kristjanssons vinger.
Akademichef Lars Vind glæder sig over aftalen med Malthe Boy Kristensen, som har taget store skridt i sin udvikling.
– Malthe Boy Kristensen er en stærk forsvarsspiller, der med stor ærgerrighed evner at forsvare fremad, hvilket passer godt ind i vores spillestil. Han har bygget på sit spil i løbet af det seneste år, og det skyldes hovedsaglig en god træningsparathed og arbejdsom attitude, og derfor har det været naturligt at lave en aftale. Vi i trænerteamet glæder os til at videreudvikle Malthe, og i fællesskab har vi lavet en god plan for, hvordan det skal ske, siger han.
Hovedpersonen, der altid har spillet i blåt og hvidt, er stolt af sin første aftale.
– Jeg er glad og taknemmelig for min nye aftale med EfB. Det viser, at klubben tror på mig, og det betyder selvfølgelig meget. Nu handler det bare om for mig at arbejde videre og bygge på, så jeg forhåbentligt en dag kan få min drøm opfyldt om at spille inde på Blue Water Arena, siger Malthe Boy Kristensen.
Kristensen er ud af en rigtig EfB-familie, da både faren Jesper Kristensen og farfaren Viggo Kristensen har optrådt på førsteholdet.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo