Førstehold

EfB binder ung angriber fra New Zealand

Esbjerg fB har lavet en kontrakt med Oscar Obel-Hall, der er en del af U17-holdet. Angriberen kom til EfB i sommer fra New Zealand, og har gjort det så godt, at parterne er blevet enige om en aftale frem til sommeren 2023.

Arbejdet med at lave aftaler med de største talenter i EfB Akademi fortsætter, idet 16-årige Oscar Obel-Hall netop har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2023.
Angriberen, der er fra New Zealand, kom til EfB i sommer, og har på rekordtid taget store skridt i sin udvikling, hvilket altså nu udmønter sig i et længerevarende samarbejde.
Lars Vind, akademichef, fortæller:
– Oscar er en rigtig dygtig angriber med en stærk fysik. Han faldt hurtigt til i EfB, og markerede sig straks i spillet på U17-holdet, hvor der har været mange lovende præstationer. Næste step bliver nu at få bygget yderligere på således, at han bliver klar til U19-fodbold og dernæst forhåbentligt førsteholdet på Blue Water Arena.
For hovedpersonen, der forstår en smule dansk, var det ikke et svært valg at takke ja til aftalen.
– Jeg er glad i EfB, og er også faldet rigtig godt til uden for banen, hvor forholdene er helt perfekte, så det var let at træffe den beslutning. Sportsligt er jeg landet i et meget professionelt setup omgivet af dygtige trænere og holdkammerater, og jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere, siger Oscar Obel-Hall.
Obel-Hall studerer på Esbjerg Gymnasium ved siden af fodbolden, og bor på Esbjerg Sports College.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo