Førstehold

EfB forlænger med Jonas Mortensen

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Forsvarsspilleren Jonas Mortensen og Esbjerg fB er blevet enige om at forlænge aftalen mellem parterne frem til sommeren 2023.

18-årige Jonas Mortensen har netop sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Esbjerg fB således, at parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2023.
Mortensen, der er fast mand på U19-landsholdet, er en del af 3F Superliga-truppen, og han har foreløbigt spillet to kampe for EfB.
Jimmi Nagel Jacobsen, sportschef i EfB, ser et stort udviklingspotentiale i Jonas Mortensen, og glæder sig derfor over den nye aftale.
– Jonas har en spændende fremtid foran sig, fordi han er en dygtig forsvarsspiller, som ikke er bange for at bidrage til det offensive spil. Han har samtidig en rigtig god indstilling til det at være fodboldspiller i EfB, og vi har sammen lavet en god plan for, hvordan vi i fællesskab i de næste år skal udvikle kompetencerne yderligere, siger han.
Jonas Mortensen har en fortid i samarbejdsklubberne Alslev SK og Varde IF.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”18318″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]