Førstehold

EfB forlænger med Marcus Hansen

20-årige Marcus Hansen har underskrevet en ny kontrakt med Esbjerg fB således, at parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2026.

Esbjerg fB har forlænget aftalen med offensivspiller Marcus Hansen frem til sommeren 2026, og tilføjer dermed tre år til den oprindelige aftale.

Marcus Hansen, der fik sin førsteholdsdebut i 2021, har tidligere spillet i samarbejdsklubben Esbjerg IF92, inden han som ungdomsspiller kom til EfB i 2011.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller, hvorfor det har været vigtigt at lave en længerevarende aftale med Hansen:

– Marcus Hansen er en rigtig dygtig offensivspiller med nogle åbenlyse tekniske kvaliteter, som ethvert fodboldhold kan bruge. Han er inde i en god periode, og udvikler sig hver dag, og vi tror meget på Marcus som EfB-førsteholdsspiller, og det er baggrunden for, at vi har lavet en ny kontrakt med ham. Det glæder vi os meget over, for det passer til vores strategi om at uddanne og udvikle spillere fra akademi til førstehold, og Marcus Hansen er en god case på dette.

Den 20-årige esbjergenser er glad for at have fodboldfremtiden på plads, og har et erklæret mål om at bryde igennem for EfB.

– Det betyder meget for mig at skrive en ny kontrakt med EfB. Jeg er fra byen, og har fulgt klubben altid, og det er med stolthed, jeg hver dag møder ind. Personligt jagter jeg det reelle gennembrud på førsteholdet, så det er det, jeg sigter efter de næste sæsoner i samarbejde med trænere og holdkammerater. Det projekt vi har gang i, er meget spændende, og jeg tror på, vi som samlet enhed i løbet af de næste år kan bringe EfB tilbage mod toppen af dansk fodbold, siger han.

Marcus Hansen har spillet 14 kampe for EfB.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo