Akademi

EfB forlænger med U17-forsvarer

Esbjerg fB har forlænget aftalen med Jacob Jensen, der spiller i forsvaret på U17-holdet. Bornholmeren har nu kontrakt frem til 2025.

Jacob Jensen har underskrevet en ny aftale med Esbjerg fB således, at den eksisterende er blevet forlænget frem til sommeren 2025.

16-årige Jensen har en fortid i Rønne IK på Bornholm, og kom til EfB i sommeren 2021.

Talentchef Anders Brynaa fortæller, hvorfor det har været vigtigt at lave en ny aftale med forsvarsspilleren.

– Først og fremmest er Jacob en dygtig forsvarsspiller, der virkelig har været igennem en god udvikling i EfB i den relativ korte periode, han har været i klubben. Dernæst har Jacob en god mentalitet, der også har gjort, han er med i anførergruppen på U17-holdet, så nu handler det om at bygge yderligere på og udvikle potentialet, fortæller han.

Jacob Jensen er glad for at kunne fortsætte sin karriere i EfB:

– Jeg er naturligvis stolt over at få forlænget min aftale, og det giver endnu mere blod på tanden for at blive en bedre fodboldspiller. Jeg befinder mig godt i klubben, hvor jeg er omgivet af dygtige holdkammerater og trænere, så det kunne ikke være bedre. Jeg skal fortsætte med at fokusere og følge den udviklingsplan, vi har lavet, og så håber jeg en dag at kunne indfri mit mål om at spille inde på Blue Water Arena.

Ved siden af fodbolden er Jacob Jensen i gang med HHX-uddannelsen på Rybners Gymnasium. Tidligere har han været tilknyttet Sydvestjyllands Efterskole i Bramming, som EfB har et officielt samarbejde med.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo