Akademi

EfB forlænger med U19-midtbanespiller

Esbjerg fB har forlænget aftalen med Jacob Jensen, der gør sig på den centrale midtbane på U19-holdet, frem til 2027. Bornholmeren har netop fået førsteholdsdebut.

18-årige Jacob Jensen har netop underskrevet en ny kontrakt med Esbjerg fB, der holder den centrale midtbanespiller på Gl. Vardevej frem til sommeren 2027.

Jensen, der til dagligt gør sig på U19-holdet, kom til fra bornholmske Rønne IK i 2021 og via EfB’s samarbejde med Sydvestjyllands Efterskole i Bramming.

Talentchef Anders Brynaa sætter ord på kontraktforlængelsen:

– Det har været af høj prioritet at forlænge aftalen med Jacob Jensen, der er en hårdtarbejdende midtbanespiller, og som på alle områder passer godt til EfB med sin professionelle indstilling i både træning og kamp. Derudover er vi glade for, han i løbet af forårssæsonen har formået at tage springet ind på førsteholdet, hvor det er blevet til minutter ad flere omgange. Planen er helt klart, at vi i løbet af de kommende år kommer til at se meget mere til Jacob inde på Blue Water Arena, og det glæder vi os til at følge.

Hovedpersonen er glad for at fortsætte karrieren i EfB, og fortæller, at debuten på førsteholdet har givet forhåbninger om mere:

– Jeg føler mig godt tilpas i EfB, og jeg kan virkelig godt lide at være her. Der er et godt fodboldmiljø med dygtige trænere i klubben omkring akademiet, som jeg mener, er det rigtige for min udvikling. Selvom jeg stadig er U19-spiller, så har jeg høje ambitioner, for min motivation er at præstere godt hver dag, så jeg i løbet af de kommende sæsoner kan bide mig fast i og blive en del af førsteholdstruppen.

Jacob Jensen, der er noteret for to kampe på EfB’s førstehold, påbegynder ved siden af fodbolden tredje år på HHX-uddannelsen på Rybners Gymnasium efter sommerferien.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo