Førstehold

EfB fremtidssikrer unge talenter

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB har skrevet ungdomskontrakter med 15-årige Oliver Svendsen fra Hvide Sande og den 16-årige esbjergenser Marcus Hansen. Begge spillere optræder til dagligt med stor succes på U17-holdet.

Strategien med at fastholde de største talenter i Esbjerg fB fortsætter for at sikre et konkurrencedygtigt hold med lokalt islæt til fremtiden, og senest er to talentfulde spillere fra U17-holdet kommet på længerevarende ungdomskontrakter i form af 15-årige Oliver Svendsen og 16-årige Marcus Hansen.
Oliver Svendsen stammer fra Hvide Sande og har tidligere spillet i fodboldklubben BK Klitten, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Han har været i EfB i to et halvt år, og har taget store skridt i sin udvikling, og det er på den baggrund, at der nu er lavet en tre-årig ungdomskontrakt, fortæller ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.
– Vi ser et stort potentiale i Oliver, som trods sin unge alder, allerede gør det godt på vores U17-hold. Han er en rigtig dygtig højreback, som har sine kompetencer i det fremadrettede spil uden, at det går udover de defensive pligter. Som type passer han rigtig godt ind i den spillestil, vi har i EfB, så vi er glade for at have lavet en længerevarende aftale, der giver begge parter ro til at fokusere og udvikle yderligere, siger han.
Efter sommerferien flytter Oliver Svendsen ind på Sportscollege Esbjerg, ligesom han starter i 9. klasse på Vitaskolen Bohr sideløbende med fodboldgerningen i EfB.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”14954″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]På billedet ses ungdomselitechef Niels Erik Søndergård og EfB-spiller Oliver Svendsen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]
 
Også Marcus Hansen fra U17-holdet har fået en ungdomskontrakt med EfB. De næste to år kan offensivspilleren, der som barn spillede i Esbjerg IF92, således koncentrere sig om at udvikle sig yderligere og bygge på sit spil.
– Marcus er en rigtig lovende offensivspiller, som vi ser store kvaliteter i. Han er teknisk meget dygtig, og har et naturligt glid med bolden, som han formår at bringe i spil på sin favoritposition på en af kanterne. Sammen med den to-årige aftale har vi lavet en klar udviklingsplan for Marcus, så han i de næste sæsoner tager de rette skridt og forbedrer de områder vi sammen har sat fokus på nu, siger Niels Erik Søndergård.
Marcus Hansen går på Rybners, og efter sommerferien starter han på andet år i sin gymnasielle uddannelse.[/vc_column_text][vc_single_image image=”14953″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_column_text]På billedet ses ungdomselitechef Niels Erik Søndergård og EfB-spiller Marcus Hansen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo