Partner

EfB giver tilbage til samfundet mod OB

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

I forbindelse med hjemmekampen tirsdag d. 23. april mod OB afholder EfB CSR-dag. Målet er at give blandt andre udsatte børn og unge en unik oplevelse på Blue Water Arena.

Som Sydvestjyllands mest profilerede virksomhed ønsker EfB at give noget tilbage til lokalsamfundet og det område, vi har rødder i. Derfor inviterer vi via vores billetpulje specifikke grupper inden for til vores hjemmekamp mod OB tirsdag d. 23. april kl. 19.00.
EfB er nemlig mere end en fodboldklub, og det ligger os meget på sinde at deltage i fællesskabet, som sporten udspringer af.
Vores politik for Corporate Social Responsibility indeholder konkrete initiativer til at tage samfundsmæssigt og socialt ansvar, og af den årsag kan organisationer og institutioner, som eksempelvis ønsker at give udsatte børn og unge gode oplevelser, søge om gratis billetter til hjemmekampen mod OB.
Brian Bo Knudsen, adm. direktør i EfB, pointerer vigtigheden af at gøre en positiv forskel uden for grønsværen.
– I EfB er det meget vigtigt, at vi også kigger udover kridtstregerne, og påtager os et socialt ansvar. Vi spiller en stor rolle i regionen, og lever af at levere oplevelser, og derfor er vi også glade for, at vi kan tilbyde en god kamp på Blue Water Arena mod OB til unge mennesker, som under normale omstændigheder ikke har mulighed for at se fodboldkampe på stadion så ofte, siger han.
Han er samtidig meget bevidst om spillernes funktioner som rollemodeller.
– Vores spillere er forbilleder og idoler for rigtig mange, især unge mennesker. Det er derfor naturligt, at vi, via spillerne, viser fællesskab og sammenhold både på og uden for banen, siger Brian Bo Knudsen.
Der er ansøgningsfrist mandag d. 22. april kl. 12.00. Alle ansøgninger skal foregå gennem nedenstående formular:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”64px”][contact-form-7 id=”946″ html_class=”default”][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo