Klub

EfB-glæde over udsigt til tilskuere

Folketingets partier er i nat blevet enige om at åbne de danske fodboldstadions fra d. 21. april under den omtalte Superliga-ordning, hvilket betyder, at der til Esbjerg fB’s sidste fire hjemmekampe i sæsonen på Blue Water Arena vil være tilskuere.

Et af resultaterne af genåbningsforhandlingerne blandt Folketingets partier er, at der fra onsdag d. 21. april åbnes op på de danske fodboldstadions i 3F Superligaen, 1. division og 2. division under den såkaldte Superliga-ordning, hvilket betyder, at klubberne må lukke op til 500 tilskuere mod fremvisning af Corona-pas ind i forskellige sektioner på de respektive stadions.

For Esbjerg fB betyder det, at sæsonens sidste fire hjemmekampe kan overværes af tilskuere, hvilket skaber stor glæde.

Adm. direktør Brian Bo Knudsen fortæller:

– Vi er rigtig, rigtig glade for nyheden om, at vi langt om længe kan byde vores trofaste fans og sponsorer velkommen tilbage på Blue Water Arena efter at i en alt for lang periode at have været afskåret fra muligheden. Fodbold skal spilles foran tilskuere, og vi har savnet energien og stemningen fra tribunerne til vores hjemmekampe, så det er et stort og vigtigt skridt i den rigtige retning for EfB og dansk fodbold som helhed. Vi har forberedt os på denne nyhed længe, og begynder nu for alvor at gøre klar, så vi sikrer en sikker oplevelse for alle.

EfB’s næste hjemmekamp er torsdag d. 29. april mod HB Køge. Derefter venter opgør mod FC Fredericia, Viborg FF og FC Helsingør i Esbjerg.

Praktisk information om forholdene til de kommende kampe følger hurtigst muligt.

>> Se det komplette kampprogram

>> Læs mere om Corona-pas