Førstehold

EfB henter Nicklas Røjkjær

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB henter 20-årige Nicklas Røjkjær i NordicBet Liga-klubben Viborg. Offensivspillere har underskrevet en fireårig aftale, der løber frem til sommeren 2023.

Esbjerg fB forstærker offensiven, idet den teknisk stærke spiller Nicklas Røjkjær med øjeblikkelig virkning skifter fra NordicBet Liga-klubben Viborg.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen fortæller, at EfB har fulgt Nicklas Røjkjær længe, og han er derfor tilfreds med, at det er lykkes at lave en længerevarende aftale.
– Nicklas Røjkjær er en spiller, vi har holdt øje med i en lang periode. Allerede på ungdomsniveau da han var i Silkeborg og efterfølgende tog til FC København, havde vi ham på blokken over interessante spillere. Nu er timingen rigtig, og vi ser frem til samarbejdet.
– Sammen med Nicklas har vi lavet en god plan for de kommende sæsoner, og vi tror meget på, at vi i fællesskab kan få tingene til at gå op i en højere enhed. Nicklas var en profil for Viborg i NordicBet Ligaen i sidste sæson, og tiden er inde til at tage næste step, siger Jimmi Nagel Jacobsen.
20-årige Nicklas Røjkjær, der er noteret for 27 U-landskampe, spillede 28 kampe for Viborg i den forgangne sæson, hvor det blev til seks scoringer.
Fakta:
Navn: Nicklas Røjkjær
Født: D. 24. juli 1998
Tidligere klubber: Silkeborg, FC København, Viborg[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”15829″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo