Akademi

EfB henter teknisk stærk U19-spiller i Kolding

Esbjerg fB har skrevet kontrakt frem til sommeren 2024 med Elias Andersen, der kommer til fra Kolding IF. U19-midtbanespilleren har en fortid i Sædding/Guldager IF, og vender dermed retur til byen.

Elias Andersen er ny mand i Esbjerg fB, idet U19-spilleren har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024. Han skifter med øjeblikkelig virkning fra Kolding IF, og vender dermed retur til sin barndomsby.

17-årige Andersen har spillet ungdomsfodbold i samarbejdsklubben Sædding/Guldager IF, inden han skrev en aftale med Kolding. I sin tid hos østjyderne har han været en stor profil på klubbens ungdomshold og spillet flere træningskampe for førsteholdet.

Talentchef Anders Brynaa er begejstret over at have lavet aftale med Elias Andersen, og byder ham velkommen i EfB:

– Elias Andersen har stået på vores radar længe, og da det nu blev en mulighed for os at hente ham “hjem” til Esbjerg, så var vi meget interesseret i det. Vi får en dygtig og målrettet midtbanespiller ind i U19-truppen, som med sin gode teknik og bevægelighed kommer til at give vores spil yderligere dynamik, og det har vi store forventninger til. I fællesskab har vi lavet en plan for, hvordan vi sammen skal tage de næste skridt, og vi glæder os til at se Elias i vores elitemiljø.

For Elias Andersen er der også glæde over nu at skulle trække i den blå-hvide trøje.

– Det har altid været en drøm for mig at spille fodbold for EfB, så det har trukket meget, da jeg fik chancen. Samtidig er det et skridt op i forhold til Kolding, fordi jeg skal spille i U19 Ligaen, og så lyder projektet bare rigtig spændende. Nu glæder jeg mig til at begynde med mine nye holdkammerater og bare arbejde hårdt mod drømmen, der selvfølgelig er at spille på førsteholdet en dag, siger han.

Sideløbende med fodbolden fortsætter Elias Andersen sin HHX-uddannelse på Rybners Gymnasium.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo