Førstehold

EfB henter Tobias Stagaard

21-årige Tobias Stagaard er ny mand i Esbjerg fB-trøjen, idet forsvarsspilleren har underskrevet en aftale frem til sommeren 2024. Han har en fortid i EfB, men har senest været på kontrakt i AC Horsens.

Esbjerg fB tilknytter Tobias Stagaard til førsteholdstruppen, da forsvarsspilleren netop har underskrevet en aftale gældende for den kommende sæson. 21-årige Stagaard har de seneste to år spillet i AC Horsens, hvorfra han også var udlejet til islandske IA Akranes.

Stagaard har en fortid i samarbejdsklubben Varde IF, hvor han spillede inden skiftet til EfB i 2015.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen ser frem til at blive genforenet med Stagaard.

– Tobias Stagaard er en forsvarsspiller, der sætter stor ære i den defensive disciplin, og gerne vil tage ansvar. Samtidig kender vi ham særdeles godt fra årene i EfB, og ved, hvordan i fællesskab skal tage de næste skridt i udviklingen. Vi glæder os til at byde Tobias velkommen retur, når vi tager hul på forberedelserne til den kommende sæson.

Forsvarsspilleren glæder sig over at være retur på Gl. Vardevej og til at starte op med holdet efter sommerferien.

– Det er specielt for mig at være tilbage i EfB, hvor jeg har tilbragt så mange gode år og lært meget som fodboldspiller. Jeg er glad for at være tilbage, og ser frem til at begynde forberedelserne med holdet efter sommerferien og bidrage med de ting, jeg er god til. Jeg tror på, vi går en god sæson i møde, siger Tobias Stagaard.

Fakta: Tobias Stagaard
Født: D. 29. januar 2002
Tidligere klubber: Varde IF, Esbjerg fB, AC Horsens, IA Akranes