Førstehold

EfB holder fast i A-licensen

EfB er stadig blandt de 12 klubber i Danmark, som tildeles den eftertragtede A-licens, der blandt andet giver U17- og U19-holdet mulighed for at spille i de bedste rækker.

Det var ikke uventet, at EfB igen ville være blandt de 12 klubber, som blev tildelt A-licens efter et år, hvor U19-holdet blev danske mestre og forsvarede de danske farver i både Youth League og til det Nordiske Mesterskab, hvor det også blev til en sejr. Det er dog langtfra det eneste kriterie, der danner grundlag for udvælgelsen, og ungdomselitechef Niels Erik Søndergård glæder sig naturligvis over licensen.
– Det er en blåstempling af vores talentarbejde, som starter fra vores SFS-klubsamarbejde, der danner grundstenen i talentudviklingen, og som vi forsætter videre med fra U14 og op. Vi har lavet gode resultater på ungdomssiden de senere år, og vi spiller stadig med i rækkerne, mens vi hele tiden udvikler spillere til holdene over og i sidste ende vores førstehold, hvor der også er mange, der er startet i en SFS-klub. Vi tager det som et skulderklap til alle dem, der arbejder med i det hverdagen, og vi får noget ud af vores kontinuitet i ungdomsarbejdet. Det viser et pænt antal landsholdsspillere på ungdomssiden også, slutter ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo