Førstehold

EfB holder på Emil Jørgensen to år mere

Esbjerg fB og Emil Jørgensen er blevet enige om betingelserne for en ny aftale, der holder det 20-årige målmandstalent i klubben frem til sommeren 2026.

20-årige Emil Jørgensen kan også kalde sig Esbjerg fB-spiller i de kommende to sæsoner, idet han netop har underskrevet en ny kontrakt frem til 2026. Målmanden er en fast del af førsteholdstruppen.

Jørgensen kom til EfB som U13-spiller fra Bramdrupdam GIF, og har derfor tilbragt mange år på EfB’s akademi på Gl. Vardevej.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen ser frem til at arbejde videre med Emil Jørgensen:

– Emil Jørgensen blev en fast del af førsteholdstruppen før indeværende sæson, og han har taget store skridt i den rigtige retning det seneste års tid. Emil er en talentfuld målmand, som vi hver dag ser udvikle sig, fordi han har en god træningsmentalitet og en stor sult for at dygtiggøre sig. Desuden er Emil en god case, fordi han er uddannet i vores eget system, og vi glæder os til at arbejde med ham fremover, for han bliver en vigtig del af vores projekt.

For Emil Jørgensen er det et naturligt næste skridt at fortsætte i EfB.

– Jeg føler mig efterhånden som en Esbjerg-dreng, så jeg har ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville blive her. EfB er en god klub, hvor jeg kan udvikle mit spil yderligere, og jeg har en klar målsætning om at bringe mig i spil til spilletid i fremtiden og spille foran fansene på Blue Water Arena. Jeg synes, klubbens fremtid ser lys ud, og jeg er glad for at være en del af den, siger målmanden.

Jørgensen har endnu ikke opnået sin førsteholdsdebut.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo