Førstehold

EfB jagter revanche mod Jammerbugt

Esbjerg fB tager fredag imod Jammerbugt FC hjemme på Blue Water Arena, hvor holdet skal forsøge at følge den flotte 6-2-sejr mod Hobro IK op.

Kl. 19.00 fredag aften venter der Esbjerg fB en vigtig kamp mod Jammerbugt FC, der gæster Blue Water Arena. Blot et enkelt point skiller de to mandskaber ad i tabellen før opgøret i EfB’s favør, og målet er, at den afstand skal øges til fire, fortæller Elias Sørensen og Mads Larsen.

Elias Sørensen:

– Der er ingen tvivl om, at vi skal ud og vinde fredag. Vi skal bygge videre på den indsats, vi leverede i Hobro, og gør vi det, så er jeg ikke i tvivl om, at vi formår at tage alle tre point. Men når det så er sagt, så skal vi arbejde hårdt for det, for vi kan godt huske vores første møde med Jammerbugt. Vi spillede elendigt deroppe, og tabte med 0-1, så revanchelysten er stor i truppen.

– Nu er vi på hjemmebane, og så skal vi ud og vise, hvem der bestemmer her på Blue Water Arena. Fansene har været fantastiske, og det var mega-fedt at fejre sejren i fredags med dem, så jeg håber, vi kan få endnu en fest sammen.

Mads Larsen:

– Vi skal have revanche på fredag. Vi leverede ikke godt nok deroppe, da vi mødte dem første gang, og det er vi klar over. Nu går vi ind til kampen med en god sejr i bagagen, og vi ser som hold vores snit til at vise vores værd efter seneste hjemmekamp, så vi kan give fansene en god oplevelse. Personligt håber jeg, at jeg kan fortsætte med at være kampafgørende. Jeg både scorede og assisterede i Hobro, og det vil jeg gerne gøre igen på fredag.

– Som EfB-spiller glæder man sig altid til at spille på stadion, og jeg håber mange mennesker vil hjælpe os med at skyde weekenden godt i gang. Det er jo også J-dag på fredag, så det vil da være oplagt at starte festen på tribunerne og forhåbentligt med tre point på kontoen.

>> Køb billet til EfB – Jammerbugt nu

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo