Førstehold

EfB lejer Carlo Holse i FCK

Esbjerg fB lejer det 19-årige stortalent, Carlo Holse, i F.C. København. Offensivspilleren har skrevet under på en lejeaftale, som løber for resten af sæsonen.

EfB har nyt skyts klar til offensiven, idet 19-årige Carlo Holse tilknyttes EfB på en lejeaftale for resten af sæsonen. EfB-sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, ser frem til at gøre brug af Carlo Holse, der har sin foretrukne position på kanterne.
– Det er en spændende tilgang, som er et godt match til vores trup. Vi har fulgt ham i flere år og kender ham derfor rigtig godt. Vi ser frem til at få glæde af Carlo i foråret og gøre brug af de åbenlyse kvaliteter, han har. Han er teknisk dygtig og en meget boldsikker spiller, som vil bidrage med kreativitet til vores offensiv. Yderligere, så har han et godt venstreben og et godt øje for sine medspillere, fortæller Jimmi Nagel Jacobsen.
Carlo Holse har 29 førsteholdskampe for F.C. København, heriblandt syv optrædener i UEFA Europa League. Han er også et velkendt ansigt i den rød-hvide landsholdstrøje, hvilket 28 U-landsholdskampe fastslår.
Holse er fløjet direkte fra F.C. Københavns træningslejr i Dubai og er stødt til Esbjerg-truppen i Tyrkiet, hvor han træner med fra i morgen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo