Førstehold

EfB lejer offensivspiller i Anderlecht

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB har indgået en lejeaftale for resten af sæsonen med offensivspilleren Mohammed Dauda, der er på kontrakt i belgiske RSC Anderlecht. Der er samtidig aftalt en købsoption.

21-årige Mohammed Dauda er ny mand i Esbjerg fB, som har lejet offensivspilleren i belgiske RSC Anderlecht resten af sæsonen.
Dauda, der er inde omkring det ghanesiske landshold, var i foråret udlejet til Vitesse, hvor han scorede tre gange i den bedste hollandske række.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen har store forventninger til Dauda, som han mener vil tilføre EfB-holdet en ekstra dimension i offensiven.
– Med Mohammed Dauda, der kan spille alle offensive positioner, får vi tilført fart og power på den sidste tredjedel af banen. Han er samtidig en hårdtarbejdende spiller, som kan skabe plads til både sig selv og holdkammeraterne, ligesom det at score mål ikke er fremmed for ham. Vi tror på, at EfB og Dauda bliver et godt match, siger Jacobsen.
EfB har sikret en købsoption på Dauda, der har ni førsteholdskampe for Anderlecht på CV’et.
Fakta:
Navn: Mohammed Dauda
Født: D. 20. februar 1998
Tidligere klubber: Asante Kotoko, RSC Anderlecht, Vitesse[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”17503″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo