Klub

EfB markerer 100-års jubilæet med specielt logo

D. 23. juli fylder Esbjerg fB 100 år, og i den anledning præsenteres nu et nyt jubilæumslogo, som vil få en central rolle i spændende initiativer, i samarbejde med moderklubben.

Esbjerg fB kigger frem mod et 100-års jubilæum tirsdag d. 23. juli, hvilket bliver en stor og festlig dag for alle med et tilhørsforhold til byen og ikke mindst fodboldklubben, og i den forbindelse lanceres nu et logo, der de kommende måneder vil blive et centralt omdrejningspunkt.

I et tæt samarbejde mellem EfB’s moderklub og EfB Elite A/S er der blevet formet et logo, der tager udgangspunkt i den fælles historie, værdierne og fremtiden.

Som en af landets mest traditionsrige klubber er historien dybt forankret i byens stolte fodboldtraditioner, der blandt andet tæller hele fem danske mesterskaber siden etableringen af EfB i 1924 på en sammensmeltning af to rivaliserende klubber, E.B. 98 og Esbjerg Amatør Klub.

Det nye jubilæumslogo vil være synligt og en tro følgesvend i forskellige fejringer og begivenheder i 2024 som en hyldest til rødderne og alle de mennesker, der gennem mange årtier i medvind og modvind har været med til at forme EfB.

Logoet vil blandt meget andet kunne opleves på den nye, specialdesignede hummel-hjemmebanetrøje, som førsteholdet vil bære i sæsonen 2024/2025.

Alle i og omkring EfB ser frem til for alvor at fejre jubilæet senere på året.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo